ALU vhodna vrata bodo polepšala izgled vašega doma, saj so izdelana tako, da poudarijo popolno obliko celotne zgradbe. Vsakdo, ki bo prvič prišel k vam na obisk, bo najprej opazil vaša vhodna vrata. Vsi se zavedamo, da je prvi vtis izredno pomembne in prav zato morajo biti vhodna vrata perfektna. Odlična in vrhunska vrata bodo, tudi v primeru prodaje hiše, dvignila ceno celotni posesti. 

ALU vhodna vrata lahko samozavestno izkazujejo vaš okus ter vašo osebnost. Vsi, ki ljubijo živahne barve, si bodo naročili vrata, ki bodo izdelana v rdeči, rumeni ali zeleni barvi. Kdor pa obožuje večno klasiko, bo zagotovo izbral temna rjava vrata, ki so brezčasna. K trenutnemu industrijskemu slogu pa se odlično podajo metalno siva vrata. 

ALU vhodna vrata vam s svojimi naprednimi dodatki nudijo vrhunsko udobje, ki ga boste hitro vzljubili. Lahko si omislite tudi odpiranje s pomočjo prstnega odtisa. To so je najnovejši izum, ki ga proizvajalci vgrajujejo v vse več elegantnih in vrhunskih vrat. Takšna vrata so seveda dražja od navadnih in si jih privoščijo le tisti, ki od svojega novega doma zahtevajo le najboljše. 

Steklena stena za optično povečanje prostora

Steklena stena je primerna za vse majhne in utesnjene prostore, ki ji nočemo še bolj utesnjevati s zaprtimi mavčnimi stenami. Vendar pa včasih nujno potrebujemo pregrado, s katero ločimo prostore med sabo. Za majhne prostore so tako idealne steklene stene, ki jih brez večjih naporov lahko namestimo tudi tja, kjer so ostali tipi sten neuporabni. 

Steklena stena bo prostor odprla ter ga optično povečala. Idealno je, da steno postavimo tja, kjer bo s svojo prisotnostjo vnašala dodatno svetlobo in bo bila koristna. 

Steklena stena se lahko namesti že med zaključnimi deli, lahko pa jo vgradimo šele na koncu, tik pred vselitvijo, saj med namestitvijo ne bo poškodovala ostalih elementov.