Bio bizz je odlično sredstvo, ki je zelo enostavno za uporabo. Najpomembnejši podatek, ki je zadnje čase izredno pomemben za vse pridelovalce zelenjave je ta, da je Biobizz 100% organski proizvod, izdelan na bazi ekstrakta morskih alg. To je pomemben podatek za vse večje in manjše pridelovalce zelenjave. Tudi v mestih se vedno več ljudi trudi pridelati domačo zelenjavo, zato so postali izdelki, ki vzpodbujajo rast ter krepijo rastline izredno priljubljeni. 

Bio bizz ma izredno nizke vrednosti makronutrientov, to so dušik, fosfor in kalij, ter je zato primeren za vse, saj ga ne moremo nikakor predozirati. Pri nekaterih sredstvih je izredno pomembno doziranje, saj lahko ob preveliki količini naredimo več škode kot koristi. 

Bio bizz je vrhunski dodatek, ki ga lahko uporabljamo skozi celotno obdobje rasti rastline. Primeren je za tiste, ki imajo manjši vrtiček doma ali kar na balkonu. Odličen je tudi za gojenje rastlin v kokosu ter ostalih mešanicah substratov. Nekateri ga uporabljajo tudi v hidroponiki ali v krožnih sistemih za gojenje rastlin. 

 

Časovno stikalo za samodejni izklop elektrike

Časovno stikalo je odličen izdelek za vse, ki bi radi kontrolirali porabo lastne električne energije. Največ časovnih stikal prodajalne prodajo v različne gojilnice rastlin, saj tam na različnih sistemih za gojenje mlade zelenjave, potrebujejo časovna stikala, ki kontrolirano prižigajo in ugašajo žarnice, ki pospešujejo rast posajenih rastlih. 

Časovno stikalo koristi še posebno pri določenih eksotičnih rastlinah, ki potrebujejo več svetlobe kot navadne in jim zato kmetovalci v različnih delih dneva dovajajo dodatno svetlobo in toploto. Za posebno kontrolirano dovajanje svetlobo so na spletu na voljo izredno napredna časovna stikala, ki imajo vgrajen LCD zaslon. Preko zaslona lahko enostavno kontroliramo za vsak dan v tednu, kako in kdaj se bodo luči prižigale in kdaj je bodo sklopile.