CRM sistem je odlična storitev, ki nam omogoča popoln in odličen nadzor nad vsemi našimi strankami. To je nujno potrebno, v kolikor si želimo ohranjati s strankami dobre odnose ter ustvarjati videz, da je vsaka izmed njih za nas najbolj pomembna. Sistem lahko uporabimo v različnih segmentih poslovanja in ga vedno lahko izkoristimo tako, da bomo iz njega iztržili največ. 

CRM sistem je idealen za podpiranje procesa prodaje izdelkov in storitev. S pomočjo CRM-ja bomo hitro in učinkovito upravljali celoten prodajni proces. Torej bomo kupca lahko spremljali od prvega srečanja do nakupa. Po nakupu pa mu bomo nudili vso potrebno podporo. 

CRM sistem nam tako omogoča tudi vpogled v vse nove prodajne priložnosti, ki jih imamo možnost oblikovati in nadgraditi. Z njim lahko kvalitetno organiziramo celotno prodajno ekipo tako, da uporabimo koledar in vanj zapisujemo vse bodoče aktivnosti. Tako bomo zaposlene povezali in jih sprotno obveščali o vseh novostih. Vsak posameznik bo tako imel vpogled v različne aktivnosti, ki so razporejene za določen teden in tako uspešno sodeloval pri izpolnjevanju ciljev podjetja. 

Excel za začetnike in napredne uporabnike

Excel za začetnike je nujen tečaj za vse, ki se bi radi spoznali z osnovami in načini pravilnega delovanja Excela. Poleg popolnih začetnikov pa se takšnega tečaja velikokrat udeležijo tudi tisti, ki Excel že uporabljajo, vendar ga ne poznajo dobro in so sposobni upravljati le osnovne funkcije. V kolikor se želimo dobro naučiti vseh osnov, se bomo z veseljem udeležili začetnega tečaja. 

Excel za začetnike nas popelje med osnovne funkcije in nam razkaže vse prednosti poznavanja tega odličnega programa, ki ga morajo za dobro delovanje v podjetju, poznati vsi, ki delujejo znotraj marketinga ali prodaje. 

Excel za začetnike bo naša prva stopnja, ki jo bomo lahko kasneje nadgradili z nadaljevalnim tečajem, v katerem bomo spoznali tudi vse nadaljnje možnosti izobraževanja v Excelu.