Dekorativne odeje imajo lahko več različnih načinov uporabe. Njihovi različni načini uporabe so izredno priročni, saj je vedno dobro imeti pri roki artikel, ki ga bomo lahko uporabili na različne načine. Večnamenske dekorativne odeje so navadno spravljene v obliki blazine. Na tak način bomo imeli poleg odeje tudi uporaben vzglavnik, na katerem bomo počivali.

Dekorativne odeje, ki se pospravijo v vzglavnik imajo tako narejen praktičen žepek v katerega po potrebi lahko damo noge. Tiste, ki rado zebe v noge, vedo da je topla odeja v mrzlih dneh ključen pripomoček dobrega počitka. Ko se bomo z odejo pokrili in vanjo vstavili noge, bomo lahko mirno gledali televizijo ter se sproščali.

Dekorativne odeje lahko tudi poveznemo čez kavč, posteljo ali naslanjač. Na tak način nam bo dekorativna odeja služila kot pregrinjalo, ki se ga ne bomo nikoli naveličali. Z njim bomo tako zaščitili naše oblazinjeno pohištvo, za katerega smo odšteli veliko denarja.

Prevleka za jogi peremo v pralnem stroju

Prevleka za jogi lahko enostavno operemo v pralnem stroju in si tako zagotovimo njihovo čistost in visoko higieno. To je pomembno pri mlajših otrocih, ki so bolj občutljivi na različne bakterije ter se hitro nalezejo kakšne bolezni. Zato moramo otroške rjuhe enkrat na teden temeljito oprati, posušiti ter zlikati, da z toploto uničimo vse močne klice in bakterije.

Prevleka za jogi naj bi bila narejena iz bombaža, ki je najboljši naravni material na trgu. V kolikor se odločimo za rjuho narejeno iz umetnih materialov, bo naš otrok slabše spal in ne bo imel tako zračnega počitka.

Prevleka za jogi lahko nima všite napenjalne elastike. V dobro založenih trgovinah tako lahko kupimo trakove s katerimi napnemo naše rjuhe, ki bodo s pomočjo trakov lepo poravnano stale na jogiju. Pod prevleko za jogi lahko dodamo tudi nepremočljivo rjuho, ki še dodatno ščiti naše ležišče.