Pri nakupu igrač za otroke je eden od pomembnejših kriterijev tudi otrokova starost. Najprej je treba vedeti, ali kupujemo igrače za novorojenčka, za dojenčka ali za nekoliko starejšega otroka. A tudi pri izbiri igrače za dojenčka obstaja več kategorij igrač. Nekatere igrače so namenjene na primer dojenčkom starim od 0 do 7 mesecev, druge za starejše dojenčke. Pomembno je tudi, da je izbrana igrača za dojenčka in otroke na sploh povsem varna, kar pa je v veliki meri odvisno od materialov, iz katerih so igrače narejene.

Igrače za dojenčke so praviloma mehke in narejene iz naravnih materialov. Pri tem mislimo zlasti na tiste igrače, ki jih ima dojenček lahko ves čas pri sebi. Med vsemi vrstami igrač za dojenčke večini med nami zagotovo najprej na misel pride vsem dobro poznan glasbeni vrtiljak. Na trgu vam je na voljo v številnih različicah.

Prenosni glasbeni vrtiljak

Pri nakupu igrače za dojenčke je na primer zelo smiselno poseči po glasbenem vrtiljaku. Ta se lahko na zelo preprost način pritrdi na najrazličnejše elemente, na primer na posteljico, avtosedež, voziček in še na kaj. Ker je glasbeni vrtiljak prenosljiv, ga boste lahko vzeli tudi s seboj na pot, na primer na počitnice ali pa le na kratko vožnjo z avtom. Otroku bo med vožnjo zato zagotovo veliko prijetneje, saj se bo počutil varneje in bolj domače.

Sicer pa je glasbeni vrtiljak nastal v sodelovanju z različnimi strokovnjaki, med drugim tudi s psihologi in glasbeniki. Skupaj so izbrali premišljeno klasično glasbo ter vrtiljak tudi elegantno oblikovali. Glasbeni vrtiljak je zato še toliko bolj dobrodošla izbira. Na vrtiljaku se nahajajo živali, ki se ob glasbi obračajo v krogu. Igrača dojenčku ponuja do 30 minut neprekinjene nežne in privlačne glasbe.

Spletno nakupovanje igrač za malčke

Številne koristne in kakovostne igrače za dojenčke lahko kupite v specializiranih prodajalnah z otroškimi igračami. Takšne trgovine so vam na voljo tudi na spletu, kjer so cene igrač še dostopnejše.

Na povezavi preverite pestro ponudbo otroških igrač.