Različni modeli avtobusov so namenjeni prevažanju večjega števila potnikov. Zato je zelo pomembno njihovo udobje, varnost, zanesljivost ter nizki stroški obratovanja. Ti dejavniki so pomembni predvsem na dolgih, večdnevnih potovanjih, kjer je to še toliko bolj pomembno. Pri nemotenem in brezhibnem delovanju vozil pa so pomembni tudi Iveco rezervni deli, ki so izdelani izključno za vsa Iveco vozila, saj le ti predstavljajo zanesljivo podporo v primeru okvare.

Kot ste verjetno opazili, se po naših cestah vozijo številni avtobusi blagovne znamke Iveco. To je jasen pokazatelj, da gre za zanesljivo znamko z dolgoletno tradicijo in izkušnjami. Tako so tudi Iveco rezervni deli rezultat večletnih raziskovanj in so praktično identični originalnim. To je garancija tudi za njihovo brezhibno delovanje. Vsi Iveco rezervni deli so na voljo pri izbranem zastopniku te znamke vozil, ki hitro in učinkovito oskrbuje tudi servisne delavnice in ostale kupce.

Iveco Maribor vam ponuja prodajo kakovostnih vozil, rezervnih delov in servisne storitve

Blagovna znamka avtobusov Iveco je tudi pri nas, na naših cestah, izjemno razširjena. Zato je povsem logično, da ima tudi Slovenija uradnega zastopnika za to blagovno znamko vozil. Poleg prodaje vozil je njegova glavna naloga, da nudi močno servisno podporo vsem prodanim vozilom in prodaja originalnih rezervnih delov. Iveco Maribor se sicer nahaja v našem drugem največjem slovenskem mestu, kar pa ne pomeni, da je njegova prodajna mreža omejena zgolj na to območje.

Utečeno poslovanje omogoča, da je prodajna in servisna mreža zelo učinkovita, zato ni nobenih težav, če prihajate tudi iz drugih delov Slovenije. Iveco Maribor ponuja s svojo dolgoletno tradicijo in izkušnjami kvalitetne storitve, ki bodo zadovoljile številne uporabnike. Pri nakupu vozila vam nudijo strokovno svetovanje in ugodne plačilne pogoje, medtem ko so servisne storitve izjemno hitre in učinkovite. Obisk v poslovalnici Iveco Maribor zato zagotovo ni izguba vašega časa.