Husqvarna ima izjemno prepričljivo ponudbo na različnih področjih. Gre za naprave, ki jih potrebujemo in jih tudi dejansko pogosto uporabljamo, zato se splača izbrati izdelke, s katerimi bomo res zadovoljni. V praksi za dobro izkušnjo pri delu običajno poskrbi kombinacija različnih naprav. Če delamo na večjem posestvu, potem potrebujemo vsaj zmogljivo vrtno kosilnico in vsestransko motorno žago. Na srečo ima Husqvarna oboje v ponudbi.

Med motornimi žagami za domačo rabo lahko izberemo kakšen vsestranski model, ki se bo dobro izkazal pri vsakdanjem delu v takšnem okolju. Čisto možno je, da bo ustrezna že žaga Husqvarna 135, ki velja za vstopni model. Ne prepriča le z ugodno ceno, temveč s presenetljivo vsestransko uporabnostjo za kompaktno napravo v tem cenovnem razredu. Husqvarna 135 je z zadostno zmogljivostjo uporabna za vsa mogoča opravila okoli hiše in na posestvu, tudi za žaganje vej, oblikovanje okrasnega drevja, pripravo drv in čiščenje grmičevja. Gre za napravo, ki bo vedno dobrodošla in zelo uporabna. Tisti, ki potrebujejo motorno žago za podiranje večjih dreves in drugo bolj intenzivno delo, bodo žago Husqvarna 135 dopolnili s kakšno zmogljivejšo opcijo, model 135 pa bodo uporabljali za lažja opravila.

Ob motorni žagi seveda potrebujemo tudi vrtno kosilnico, če želimo vzdrževati svoje posestvo. Na večjih površinah pride v poštev kar vrtni traktor, recimo Husqvarna TC 138 L. To je vsestranski model, ki se bo dobro znašel v vsakem okolju. Seveda je Husqvarna TC 138 L kot zmogljiv vrtni traktor priznanega proizvajalca v prvi vrsti namenjen zahtevnim uporabnikom, ki imajo opravka z večjim posestvom in razgibanim terenom. Bodo pa znali prednosti takšne opreme izkoristiti tudi številni drugi uporabniki. Husqvarna TC 138 L je odličen primer napredne kosilnice, ki je primerna za večja posestva. Husqvarna pa ima v ponudbi še pestro zbirko drugih kosilnic, ki se lahko še bolj posrečeno kombinirajo s preostalo opremo za delo na domačem posestvu.