Lupinica je prav prva in tudi izredno pomembna nosilna košara, v kateri nosite vašega novorojenčka. Prvič je po navadi uporabljena, ko odnesete otroka iz porodnišnice. 

Lupinica je lahko del trodelnega vozička, v katerem dobite poleg vozička zraven še vse nastavke, tako, da imate preskrbljeno opremo za vse del otroštva pri vašem otroku. Takšni vozički so seveda nekoliko dražji, vendar so zagotovo vredni naložbe, saj boste privarčevali veliko denarja. 

Lupinici pa lahko kupite tudi posebej v prosti prodaji. Pridajajo jo v vseh trgovinah z opremo za vozičke, torej v vseh trgovinah za novorojenčke in otroke. Pri lupinici je prav zagotovo pomembno, da jo imate, saj bo v privih nekaj mesecih prav edino sredstvo za prenašanje vašega otroka.

Kako izbrati otroško posteljo?

Kot bodoči ali novopečeni starši si za svojega otroka prav zagotovo želite kar najboljše. Seveda je tako tudi pri opremi otroške sobe. Otroške postelje, najdete v vsaki pohištveni trgovini, najdete jih tudi v posebno otroško specializirani trgovini in so prav zagotovo nepomembnejši del otoške sobe. Lahko jih kupite v kompletu z ostalim pohištvom za otroško sobo, ali pa jo kupite posamično. 

Otroške postelje so zelo pomembni dejavniki pri odraščanju malčkov, saj se vi verjetno dobro zavedate kako pomembne je pravi nočni spanec, še posebno pa je pomemben pri majhnih otrocih. 

Otroške postelje so verjetno zelo draga oprema za vsakega bodočega ali novopečenega starša. Otroška oprema ni ravno cenovno ugodna, zaradi tega morate dodobra pregledati vse ponudbe in preiskati vse trgovine, da izberete in kupite, kar najboljšo po najugodnejši ceni. Zagotovo pa je prav v nakup otroške postelje vredno vložiti nekaj več denarja, saj bo vašemu otroku služila kot prostor za počitek. 

Torej v kolikor s odločate za nakup postelje zagotovo preglejte vse ponudbe na trgu. Pri nakupu lupinice, pa je najbolje za vas, da jo kupite kot komplet z vozičkom.