Praznovanje rojstnega dne najpogosteje poteka kar na naših domovih, sploh takrat, ko ne gre za kake posebne obletnice. Ko pa na vrsto pridejo tudi te, si najpogosteje želimo pripraviti kaj posebnega. Takrat razmišljamo, kje bi lahko praznovali. Možnosti imamo zelo veliko, saj pri nas kar nekaj podjetij ponuja storitve, ki vključujejo tudi praznovanje rojstnega dne in drugih pomembnejših in manj pomembnih dogodkov.

Praznovanje rojstnega dne je storitev, ki vključuje ambient, postrežbo s hrano in po dogovoru tudi s pijačo. Poleg tega se s ponudnikom lahko dogovorimo še za druge aktivnosti. Če imamo na praznovanje povabljeno veliko otrok, je najbolje, da tudi za njih posebej organiziramo kak dogodek, da se bodo njihovi starši lahko vsaj nekaj časa v miru družili in jim ne bo potrebno ves čas oprezati za svojimi malčki.

Praznovanje rojstnega dne bo nepozabno, če se boste odločili za priznanega ponudnika, s katerim ste že imeli stike oziroma izkušnje ali pa so jih imeli vaši znanci.

Team building večkrat na leto

V sklopu službe ste se verjetno že kdaj odpravili na kak izlet, kjer ste se prijetno družili, obenem pa ste delali načrte za delo v službi. Takemu dogodku lahko rečemo kar team building.

Team building lahko v različnih podjetjih poteka različno. Nekatera podjetja tak dogodek organizirajo samo enkrat na leto, saj morda niti ne čutijo potrebe po tem, da bi se s svojimi sodelavci družili še izven delovnega časa.

Po drugi strani pa nekatera na novoustanovljena podjetja menijo povsem drugače, zato team building organizirajo kar pogosto. Za nekatera med njimi je celo znano, da se team building naredi tudi enkrat na mesec ali pa celo enkrat na teden.

Team building se lahko izvaja v najrazličnejših oblikah. Najpogosteje v obliki piknika, kjer se lahko družimo, kaj dobrega pojemo in popijemo, poleg tega pa naredimo dobre načrte za delo v službi.