V manjših prostorih z ožjimi prehodi so notranja drsna vrata zagotovo najboljša in marsikdaj edina rešitev in izbira. Notranja drsna vrata nam omogočajo pregraditev, zasebnost in čim večjo izrabo prostora, brez izgube svetlobe.

Montaža notranjih drsnih vrat je zelo enostavna in nevsiljiva. Montirajo vam jih lahko na steno ali v strop. Notranja drsna vrata nimajo spodnjega vodila. To pomeni, da se jih lahko pelje tudi v steno ali za omaro. Tako ohranite nujno potrebni bivalni prostor,

Prednost notranjih drsnih vrat je tudi v tihem odpiranju in zapiranju. V manjših prostorih je to samo dodaten plus.

Notranja drsna vrata so izdelana iz ESG kaljenega stekla z varnostno brušenimi in polirani robovi. Lahko se vam ga speska, zatemni, zgravira v vzorec ali sliko, ki si ga želite. Steklo se lahko zadimi, lahko so tudi antirefleksna. Možnosti je neomejeno. 

Notranja drsna vrata so lahko tudi estetski ambientalni dodatek za marsikateri dom pa tudi za vse ostale vrste objektov.

Notranja vrata so eden najpomembnejših elementov vsakega doma ali poslovnega prostora. Do notranjih vrat pa pridemo z izrisom vrat, izmer, proizvodnjo in montaža. Sodelovanje z zunanjimi projektanti in arhitekti ravno tako ne škodi, četudi boste morali za to plačati nekaj denarja. 

Notranja vrata prilagodimo posebnostim našega prostora ali Že obstoječi stanovanjski opremi. Lahko pa jih izdelamo kar v sklopu notranje opreme.

Pomemben del notranjih vrat je tudi kljuka. Pomembno je tudi kvalitetno okovje. Kljuka daje vratnim krilom končni videz.

Notranja vrata imajo več različnih modelov. Modeli se delijo glede na njihovo namembnost in ime sobe.

Ta so

  • Drsna vrata
  • Steklena vrata
  • Ravno rezana vrata
  • Brzdana vrata
  • Protivlomna vrata

Kupci se največkrat odločijo za lesena notranja vrata. Lahko jih kombiniramo z steklom. Stekla so lahko bolj temna, z raznimi vzorci in barvami. Lesena notranja vrata pa dajejo domu toplino.