Teambuilding mora biti prilagojen točno določenim ljudem, saj se organizatorji dobro zavedajo, da moške veselijo drugačne stvari kot ženske. Moški se pri teambuildingu radi preizkusijo v kakšnem novem športu ali igri, ki jo še niso videli. Tu je zelo priljubljen Zorbing, miselne delavnice, na katerih si urimo možgane. Lahko si organiziramo zabavno večerjo ali pa se poizkušamo v sobi pobega, ki je v zadnjih letih obnorela cel svet. 

Teambuilding, ki bo moške najbolj prepričal, je zagotovo rafting, saj so moški ljubitelji adrenalinskih športov in se vedno znova radi preizkušajo v novih podvigih. To je tudi prednost, ko se pogovarjamo s prijatelji in se jim tako lahko pohvalimo, kaj vse smo počeli v sklopu službe. 

Teambuilding, ki ga bo organizator pripravil za ženske, bo popolnoma drugačen. T pridejo v ospredje različne organizirane delavnice, skozi katere bodo sodelavke pridobile kakšno novo znanje in se pri tem neznansko zabavale. Pri športu pa so dekleta navadno bolj zadržana, saj jih adrenalinski športi ne zanimajo tako kot moške. 

 

Escape room za otroke v Ljubljani

Escape room za otroke je izredno priljubljena rojstnodnevna aktivnost, ki jo starši vključijo v praznovanje otrokovega rojstnega dne. Na tak način so otroci dlje časa zaposleni in se skupaj aktivno ter koristno zabavajo. Pri organiziranem rojstnem dnevu je dobro to, da se pri tem nihče izmed povabljenih ne dolgočasi ter visi na telefonu, kar je pri današnjih otrocih izredno pogost pojav. 

Escape room za otroke lahko najamemo z več ur. V sklopu praznovanja nam organizator lahko pripravi tudi pogostitev s picami ali ostalimi dobrotami ter na koncu razreže tudi torto. Animatorji, ki so tam zaposleni, se znajo posvetiti otrokom različnih starosti, tako da jim bomo otroke lahko brezskrbno pustili tudi dlje časa. Cena otroške zabave v Escape roomu ni previsoka, tako da si jo lahko privošči vsaka družina ter tako poskrbi za nepozabno otroško zabavo.