Sodobni tiskalniki višjega ranga so lahko pregrešno dragi. V nakup takšnega izdelka bo treba gotovo vložiti vsaj tisoč evrov, naprednejše naprave pa so še veliko dražje in lahko hitro stanejo več kot 10.000 evrov. A ker takšne naprave tudi potrebujemo, je investicija pogosto povsem upravičena. To pa ne pomeni, da je treba brezglavo zapravljati – zelo dober rezultat lahko dosežemo tudi s premišljenim nakupom nekaterih tiskalnikov, ki jih najdemo v cenovno ugodni ponudbi priznanih znamk. Znamka Kyocera ima v ponudbi kar nekaj naprav, ki jih odlikuje prav odlično razmerje med kakovostjo in ceno. 

En tak primer je Kyocera M5526, ki se uvršča med najcenejše tiskalnike, ki so še primerni za resno poslovno rabo. To je barvni laserski multifunkcijski tiskalnik, ki se odlično obnese v manjših pisarnah ali na drugih delovnih mestih, kjer potrebujemo zanesljivo in vsestransko napravo za redno delo. Kyocera M5526 se seveda dobro sooči z občasnim tiskanjem, prepriča pa še s širokim naborom drugih funkcionalnosti. Kljub ugodni ceni gre za zanesljiv poslovni tiskalnik, kar dokazujejo prednosti na področju varnosti, poleg tega naprava tiska zelo tiho in hitro. Glede na kombinacijo vseh prednosti je kar presenetljivo, da Kyocera M5526 stane le nekaj sto evrov!

Če želimo tiskalnik uporabljati v zahtevnejšem pisarniškem okolju, pa bo treba vseeno pokukati v višji cenovni razred. Tam lahko prepriča Kyocera TaskAlfa 2553ci, ki ima zelo privlačno ceno za napreden tiskalnik. Odšteti bo treba namreč le dva tisočaka, za kar dobimo vrhunsko napravo, ki se odlično obnese tudi pri zahtevnem poslovnem tiskanju. Kyocera TaskAlfa 2553ci je barvni laserski multifunkcijski tiskalnik, ki omogoča delo v velikostih do formata A3. Ima celovit nabor vrhunskih osnovnih funkcionalnosti in mnogih specifičnih prednosti, ki se najbolj izkažejo prav v poslovnem okolju. Odlično se povezuje z drugimi napravami in omogoča zelo elegantne opcije upravljanja in avtomatizacije. Kyocera TaskAlfa 2553ci je vsekakor izjemno dobra izbira v svojem cenovnem razredu!