Ne glede na to, kaj počnemo v življenju je dandanes skoraj da nemogoče opraviti karkoli brez kvalitetnega prenosnika. Ne le, da je velik del našega življenja tako rečeno, v oblaku, temveč smo s tem tudi vedno bolj odvisni od naprav, kot so naši telefoni in prenosniki. Prav zaradi tega je pomembno, da se odločimo za nakup take naprave, ki zares pristaja našemu delovnem stilu, saj le tako lahko dosežemo harmonijo življenja tako v realnosti, kot v oblaku.

Prenosnik Apple je nekaj, kar je že zelo dolgo časa ne le znak tega, da smo nekdo, ki je rad urejen in ceni tudi tisto bolj estetsko stran življenja, je to, da je prenosnik Apple izdelan na poseben način, ki za upravljanje uporablja drugačen operacijski sistem, kot je standard na bolj ali manj vseh drugih napravah. Tako imenovani iOs operacijski sistem je nekaj, kar je značilno za prav vse Apple produkte, zato ljudje, ki se odločijo za Apple prenosnik ali mobilni telefon pogosto zamenjano tudi druge naprave v svojem življenju, saj to omogoča, da je tudi tvoj prenosnik Apple ves čas posodobljen s tem, kaj se dogaja na tvojem telefonu, brez vmesnikov.

K temu stremijo tudi drugi proizvajalci, kot tudi produkti, kot je prenosnik Dell, vendar je taka usklajenost nekaj, k čemur težijo tudi drugi proizvajalci, zato, da bi lahko tudi na primer prenosnik Dell lahko ponujal enako udobje, kot ga ponuja Apple.

To usklajenost lahko povprečen prenosnik Dell doseže samo preko dodatnih aplikacij kot jih ponuja podjetje Google in so dostopne tako na platformi prenosnega računalnika, kot tudi za mobilni telefon. Ko enkrat povežemo različne račune tako na telefonu kot prenosniku imamo lahko, dokler imamo povezavo z internetom dostop do vseh podatkov na vseh napravah.