Morda za all on 4 še niste slišali, a če ste imeli v zadnjem času opravka s temeljito preobrazbo svojih zob, potem vam je storitev še kako zelo dobro poznana. Sicer pa vam je na ogled na voljo tudi na spletu, na številnih straneh podjetij ter posameznikov, ki vam to storitev omogočajo po najdostopnejših cenah na trgu.

All on 4 storitev ni izjemno priljubljena samo na našem trgu, temveč tudi drugje po svetu. Če boste, na primer, želeli v najkrajšem možnem času najhitreje priti do popolnoma novih zob, potem vam bodo strokovnjaki za zobe predlagali all on 4.

Na all on 4 pa se lahko naročite tudi kar preko spleta. Na njem poiščite najustreznejšega ponudnika, ki vam ponuja še druge koristne storitve za zobe. Med drugim vas morda mika tudi beljenje zob, ki je med ljudmi vse bolj priljubljeno ne samo zaradi izjemno dolgotrajnih učinkov, temveč tudi zato, ker je postalo tudi cenovno dostopna storitev.

Zobni aparat

Termin zobni aparat je v resnici zelo širok, saj vam današnji trg ponuja ne samo eno vrsto aparata za dobro ter hitro oblikovanje vaših zob, temveč celo paleto. Ravno zato morate dobro razmisliti, katera vrsta to zobnega aparata je najustreznejša za vaše potrebe. Morda je najbolje, da vam pri tem pomagajo kar strokovnjaki.

Zobni aparat, ki je med vsemi vrstami v tem hipu med ljudmi najbolj priljubljen, je vsekakor nevidni zobni aparat, ki ga boste našli tudi pod imenom invisalign. Pri nas vam je na voljo na ogled tudi na spletu, s pomočjo katerega si ga lahko naročite tudi po posebni akcijski ponudbi, ki vam pomaga prihraniti kar nekaj denarja.

Sicer pa se zobni aparati v osnovi delijo tudi na snemljive in nesnemljive. Vsaka vrsta se ponaša s svojimi prednostmi pa tudi slabostmi. Če se boste, na primer, odločili za snemljiv zobni aparat, boste ortodonta lahko obiskali manjkrat, a po drugi strani boste morali biti zelo dosledni pri nošenju.