BCS kosilnice imajo zanimivo preteklost. Nastale so predvsem zato, ker so želeli kmetom olajšati delo, ki so ga opravljali na roke. Kratica BCS je pomenljiva, saj vsebuje prve črke treh italijanskih izumiteljev vrhunskih kmetijskih strojev oziroma kosilnic. 

Kosilnice BCS so predvsem znane po svoji tradiciji, kakovosti in ne nazadnje tudi po profesionalnosti. So sinonim za kmetijsko uporabo. Ponašajo se z dolgo življenjsko dobo, ker so izjemno kakovostne in robustne naprave. BCS kosilnice so znane po izjemno vsestranski uporabi. 

Pri izbiri BCS kosilnice si lahko napravo sestavite po svoji meri. V specializirani prodajalni si najprej izberete osnovni stroj oziroma motor ter upravljalne ročke, brez koles in priključkov. Nato si izberete kolesa, nato še priključke. Pri nekaterih priključkih je potrebna še dodatna oprema. Ponudnik vam nato stroj dobavi, sestavi in ne nazadnje še temeljito stestira. Kosilnico vam po želji lahko tudi dostavi. 

Motorne žage za delo na domu in profesionalna opravila 

Nakup motorne žage mora biti preudaren, sploh pa ker vam trg ponuja tako različne modele oziroma vrste. Pri vstopu v specializirano trgovino s takšnimi napravami morate natanko vedeti, za kakšne namene boste motorno žago uporabljali. V osnovi žage na motor lahko delimo na dve večji skupini. V prvi skupini so žage, namenjene za preprosta domača opravila, v drugo skupino pa sodijo tiste, ki jih pri svojem delu uporabljajo na primer gozdarji. Slednje so torej namenjene težjim oziroma profesionalnim opravilom. 

A ne glede na to, za katero motorno žago se boste odločili, je najpomembneje, da posežete po izdelkih dobrih proizvajalcev. Ti na prodajna mesta postavljajo motorne žage, ki so zasnovane po najsodobnejših in najmodernejših merilih. So ergonomsko zasnovane, zato je rokovanje z njimi zelo prijetno in enostavno. V spletni prodajalni dobrega ponudnika boste lahko izbirali med številnimi žagami, ki so namenjene vašemu domačemu delu. Če pa napravo potrebujete za zahtevnejše delo, je ponudbe prav tako veliko.