Ste siti vaše stare opreme in bi si želeli preurediti vaš dom po najnovejših modnih smernicah? Se selite v novo stanovanje in potrebujete novo opremo in pohištvo? Ali pa ste se odločili, da boste uredili okolico svojega doma in vrta?

Ponujamo vam nasvete in priporočila, kako lahko z najmanj napora najdete najboljše rešitve za vaš dom.

Opremljanje vašega doma

Ste se preselili v novo stanovanje in si ga želite urediti po vaših željah ali pa ste se le odločili za malo večjo prenovo in želite, da vaš dom zadiha na novo?

oprema doma

Potrebujete novo opremo, različne gospodinjske aparate ali pa le iščete napotke o postavitvi postelje v vaši spalnici in iščete podatek o ceni keramike?

Ponudimo vam lahko tudi podatke o najbljših selitvenih servisih, ki bodo vašo selitev opravili v zelo kratkem času in vam prihranili čas in živce.

 

 

Urejanje vrta

Ste ljubiteljski “vrtičkar,” in se držite načela, da zunanjost odraža notranjost in imate radi urejeno okolico svojega doma? Vaš vrt je lahko urejen z različnimi drevesi in cveticami.vrt

Če pa se z vašim vrtom ukvarjate ljubiteljsko in radi tudi pridelujete različne pridelke, lahko na vašem vrtu začnete s saditvijo različnih začimbnic, kot so na primer meta, rožmarin, bazilika. Na svojem vrtičku pa lahko posadite tudi razno zelenjavo. Na domačem vrtu uspevajo različne vrste solate, pardižnik, paprike, če imate dovolj prostora, pa lahko posadite tudi fižol in bučke.