Gospodarski uporabniki vozil Iveco imajo veliko razlogov za zadovoljstvo. Že to, da imajo na voljo pestro zbirko različnih modelov, ki pokrivajo širok spekter potreb, je dobra novica, kot tudi ta, da vse modele družijo nekatere ključne lastnosti, odločilne za dolgoročno zadovoljstvo. A včasih še več štejejo prednosti, ki se pokažejo na dolgi rok. Iveco v tem oziru še posebej izstopa.

Uporabniki vozil Iveco Daily bodo zelo zadovoljni s podporo, ki jo znamka nudi uporabnikom teh vozil. Sicer je prav vsem vozilom te znamke vedno blizu Iveco servis – Maribor, Ljubljana in druga mesta ponujajo vse, kar lahko pričakujemo od servisa za gospodarska vozila, pri vsakem serviserju pa lahko koristimo storitve in najdemo izdelke, ki zagotavljajo optimalno zadovoljstvo pri uporabi vozila. A ker je Iveco Daily med najbolj priljubljenimi modeli te znamke, bodo uporabniki teh vozil še posebej zadovoljni. Iveco Daily rezervni deli so namreč še lažje dobavljivi, serviserji jih imajo na zalogi več, pravzaprav pa podporo za ta model nudi praktično vsak Iveco servis, Maribor in Ljubljana nista edini opciji.

Posebej zadovoljni bodo tudi zahtevnejši uporabniki. Iveco Daily rezervni deli namreč ne služijo le popravilom in zamenjavi odsluženih ali poškodovanih delov, temveč lahko nove dele uporabimo tudi za nadgradnjo. Sicer bo treba obiskati za takšne posege Iveco servis Maribor ali kakšno drugo večjo izpostavo, ki nudi dodatne storitve te vrste. A v končni fazi si lahko pri nadgradnjah običajno privoščimo nekaj več časa in se ne mudi toliko. Osnovni Iveco Daily rezervni deli so seveda hitro dobavljivi, za kakšne večje prilagoditve pa bo treba morda nekoliko počakati.

Skupek vseh prednosti, ki jih zagotavlja Iveco servis in sorodne storitve podpore uporabnikom, zagotavlja optimalno zadovoljstvo pri uporabi vozila Iveco Daily, podobno izkušnjo pa lahko pričakujejo tudi uporabniki drugih gospodarskih vozil znamke Iveco, saj znamka te ugodnosti ponuja vsem.