Kritina Creaton je odlična strešna kritina, ki je izdelana iz odličnih keramičnih strešnikov. Takni strešniki kupcu lahko zagotavljajo 130 letno garancijo. Takšna garancija vsakomu pove, da je kritina izredno kvalitetna in kakovostna. Vsakdo si namreč želi, imeti takšno strešno kritino, ki bo dolgo časa vzdržala brez kakršnihkoli problemov. 

Kritina Creaton je tudi okolju izredno prijazna strešna kritina. Seveda moramo pri načrtovanju strehe paziti na veliko dejavnikov, ki so izredno pomembni, ko izdelujemo strešno kritino. Izredno veliko pozornosti moramo nameniti tudi prezračevanju prostorov, zaščiti strehe pred vlago  ter kako bomo ostrešje dobro izolirali, sa nam skozi streho ne bi ušlo preveč toplotne energije. 

Kritina Creaton pazi na vse zgoraj omenjene kriterije. V poletnem času se strešniki izredno segrejejo. Temperatura na strehi lahko tako meri tudi do 60 ali celo 80 stopinj Celzija. In seveda obratno pozimi, ko imamo na strehi lahko tudi -20 stopinj Celzija. Topel in hladen zrak, ki se nabere med strešnikom in zaščitno folijo, moramo odvajati, če ne želimo, da se stanovanje preveč segreje ali ohladi. 

PVC okno različnih proizvajalcev

PVC okno lahko naročimo pri različnih ponudnikih, ki so na voljo v Sloveniji. Vendar le najboljši prodajalci lahko izdelajo tako dobra okna, da nam po nakupu ne bo žal, da smo se odločili za nova okna. Plastika je odličen material za tesnjenje. Tako nam pomaga, da se poleti hiša ne segreva ter pozimi ne ohlaja. Tako se nam zmanjšajo položnice za elektriko in plin. Poleti namreč ne potrebujemo klimatske naprave, pozimi pa ne bomo potrebovali stalno ogrevati stanovanja. 

PVC okno, ki ga bomo naročili pri določenemu ponudniku, naj ima certifikat, da je narejeno tako, kot si želimo. Veliko prodajalcev se namreč okorišča velikih naročil oken in tako ponuja tudi takšna okna, ki niso najboljša. Nekatera so celo izredno slabo izdelana in nam sploh ne koristijo.