Za vsakega ljubitelja urejanja vrta ali hobi uporabnika različnih žag in kosilnic je zelo pomembna enostavnost uporabe opreme. Velikokrat imamo pri nakupu različne dvome glede izbire pravilne žage ali kosilnice. Svetovalci nam velikokrat ponujajo dražjo opremo, ki pa niti ni primerna za naše potrebe. Ko pa se z našo opremo zgodi kaj nepredvidljivega, nam ne vedo pomagati.

Stihl servis trzin vam nudi popravilo in redno vzdrževanje motornih žag in kosilnic, pa tudi traktorjev, automowerjev in škarij za živo mejo. Stihl servis trzin bo delo opravil zelo hitro, kakovostno in ugodijo vsem željam, ki jih imajo njihove stranke. Poleg servisa in vzdrževanja pa v ponudbi nudijo tudi brušenje verig in svetovanje glede varne uporabe in pravilnega vzdrževanja vaše kosilnice ali žage.

Vaša kosilnica in žaga morata vedno biti v najboljši pripravljenosti, saj lahko v nasprotnem hitro pride do kakšne nezgode. Preden začnete uporabljati opremo poskrbite, da je v brezhibnem stanju, saj so nezgode pri uporabi žage zelo pogoste.

Robot za vaš vrt

Vam zmanjkuje časa za pomembna opravila, kot so pospravljanje, kuhanje in druženje z otroci, ker je potrebno pokositi travo pred hišo? Ne skrbite več, predstavljamo vam najbolj enostavno rešitev: Husqvarna automower 420. To je robotska kosilnica, ki lahko pokosi tudi večje površine (tudi do 2200 m2) in premaguje naklone do 45º. Robotska kosilnica Husqvarna automower 420 ima vgrajeno pametno tehnologijo, ki se prilagaja času košnje glede na rast trate, omogoča točkovno košnjo površin z večjo travo in z lahkoto premaguje raznorazne ovire on hodi skozi ozke prehode.

Preko velikega zaslona lahko urejate nastavitve po vaših željah – od želene višine trave, do nastavitve časa, kadar želite, da kosilnica začne kositi. Tako vam več ni treba skrbeti tudi glede baterije, saj se bo kosilnica po opravljenem delu sama zapeljala na polnilno postajo in se začela polniti.