Najem jadrnice last minute, je odlična rešitev za tiste , ki se zadnji trenutek odločijo za to vrsto dopustovanja. Najem jadrnice last minute po navadi ponuja še cenejši najem, kot pa v redni sezoni najemov. 

Najem jadrnice last minute lahko uredite v Sloveniji ali pa drugih državah, pri določenih ponudnikih. Jadrnico lahko najamete za krajše ali daljše časovno obdobje. Bodite pozorni na to koliko potnikov bo potovalo na krovu, saj je od tega odvisna velikost jadrnice in seveda tudi cena najema. 

Jadrnice so na voljo v različnih velikostih, na izbiro so dvo-kabinske, tri-kabinske, itd. vse je odvisno od števila potnikov, ki bodo potovali. Najem jadrnice last minute, vam bo omogočil raziskovanje še ne raziskanih krajev in skritih destinacij. Jadrnico lahko pripeljete sami ali pa še enostavnejše – prevzamete oziroma vkrcate se na njo v pristanišču.

Pri najemu se posvetujte s ponudnikom oziroma strokovnjakom, ki vam bo znal najbolje svetovati glede vašega najema, da bo vaša plovba varna in kar se da prijetna, tako za vas in za druge potnike.

Najem plovil

Najem plovil je danes postal dostopen luksuz. Ne rabite  biti šejk, da bi si tako vrsto dopustovanja lahko privoščili. Najem plovil vam bo omogočal, dopustovanje, kot ga še niste izkusili. Predvsem pa boste na takem dopustovanju svobodni. Po želji boste vsak dan, lahko odšli na novo še ne odkrito destinacijo in tako uživali v lepotah morja in otokov.

Najem plovil zahteva, kar nekaj organizacij in predpriprav. Najprej je potrebno izbrati primerno plovilo, njegovo velikost in seveda ceno najema. Pomisliti morate tudi na to kdo bo upravljal z plovilom. Če sami niste izkušeni v temi in drugi udeleženci na krovu tudi ne, lahko najamete skiperja, ki vas bo brezskrbno in varno vozil po željenih destinacijah. 

Cena za najem plovil se začne gibati od 100€ na dan, če je več potnikov na krovu je posledično tudi cena najema nižja.