Tudi manj zahtevni uporabniki pri urejanju okolice svojega domovanja potrebujejo učinkovito opremo, ki bo pri tem pomagala. Ne le, da bo delo na ta način opravljeno hitreje in da se uporabnik ne bo pretirano naprezal, temveč bodo tudi rezultati bistveno boljši. Splača se torej posegati po zanesljivih napravah, ki jih bomo našli v ponudbi priznanih znamk. Takšna je Husqvarna, ki je vsekakor prepričljiva tudi v segmentu naprav za domačo uporabo.

Vrtne kosilnice

Vrtna kosilnica Husqvarna je skorajda samoumevna izbira za domače uporabnike. Na voljo je zelo pester spekter naprav s tega področja, tudi motorne kose in drugo ročno orodje za manjše površine. Najbolj uporabna pa bo verjetno klasična samohodna vrtna kosilnica Husqvarna, ki je primerna tudi za nekoliko večje površine. Ti modeli gotovo pokrivajo potrebe večine domačih uporabnikov, pa tudi kakšni zahtevnejši uporabniki bodo našli izdelek zase v ponudbi znamke Husqvarna. Nenazadnje je lahko vrtna kosilnica Husqvarna tudi robotska!

Motorne žage

Husqvarna je nadvse prepričljiva tudi na področju motornih žag, kjer imajo manj zahtevni domači uporabniki običajno nekaj več težav z izbiro. Naprave so namreč precej drage in pogosto ponujajo preveč zmogljivosti, so po nepotrebnem težke in okorne, medtem ko bi potrebovali kompaktno in lahko žago za običajno delo okoli hiše. Idealna izbira bo morda Husqvarna 135, ki je lahka in okretna žaga za vzdrževanje urejene okolice hiše. Husqvarna 135 se odlično obnese pri obrezovanju dreves in čiščenju grmičevja, predvsem pa bo vedno pri roki, ko jo bomo potrebovali. Poleg tega prinaša tudi vse prednosti sodobne tehnologije in inovacij, ki jih Husqvarna vgrajuje v svoje izdelke, za nameček pa je Husqvarna 135 na voljo po zelo ugodni ceni, kar ni značilno za vse motorne žage.

Pomembno je, da se opremimo z zanesljivo in učinkovito žago. Vsekakor se splača izbrati zanesljiv izdelek priznane blagovne znamke.