Ponudba strešnih kritin iz različnih materialov je danes izjemno pestra, od betonskih, kovinskih, glinenih ali kamnitih strešnikov. Za katero od teh se boste odločili, je odvisno od mnogih dejavnikov, kot so na primer naklon, podnebne razmere, že izdelano ostrešje in še kaj. Pri tem pa je pomembno, da izberete tudi kakovostno kritino, kot je na primer tudi strešna kritina Creaton, ki vam nudi kar 50 let garancije.

 

Ko iščete najboljšo streho nad glavo, se je potrebno zavedati, da vam mora strešna kritina nudit dolgo življenjsko dobo, saj gre za investicijo, kisi je ne moremo privoščiti na vsakih 5 ali 10 let. Strešna kritina Creaton je izdelana iz gline, ki je že tisočletja najbolj priljubljen gradbeni material. Odlikujejo ga odlične gradbeno-fizikalne lastnosti, zaradi katerih je glinena strešna kritina tako odporna, ognjevarna, odporna proti UV sevanju, hkrati pa nudi optimalno zaščito pred vlago in zmrzaljo. 

 

Walther Stylist strešna kritina za trajno oblikovane strehe

 

Kakovostna strešna kritina je izjemnega pomena za vsakogar, ki išče streho nad glavo z dolgo življenjsko dobo. Danes je izjemno priljubljena strešna kritina izdelana iz gline, ki se je izkazala za izjemno obstojno in odporno na vremenske vplive, saj je to edina garancija, da vam bo dolgo služila. Če iščete takšno strešno kritino, ki je ob vsem tem še moderna in ustreza vsem zahtevam sodobne arhitekture, potem je Walther Stylist zagotovo prava izbira.

 

Gre ta ravno kritino, ki vas bo s svojimi lastnostmi zagotovo navdušila. Odlikujejo jo gladek in moderen strešnik z dvojnim stranskim kanalom, kar omogoča pokrivanje z zamikom ali pa v ravnih linijah. Slemenjaki imajo poseben kanal za odzračenje, ki so potrebni za zračenje zračnega mostu. Strešna kritina Walther Stylist je kvaliteten izdelek, ki ga po ugodnih cenah, ki zadovoljijo najbolj zahtevne kupce, dobite pri izbranem podjetju z dolgoletnimi izkušnjami.