Ste se kdaj čudili, kako terenski teleskopski viličar na nekem gradbišču prenaša težak tovor? Takšni tipi viličarjev so izdelani prav z določenim namenom za uporabo v krovstvu in gradbeništvu. Največje odlike visoko zmogljivih viličarjev so vrtljiva kupola, napredna tehnologija, sodobni motorji in pogoni, še posebno pa izjemna stabilnost. Vse to jim omogoča, da težak in okreten tovor zlahka prenesejo in ga natančno namestijo na željeno mesto. Ne glede na teren, ti viličarji zagotavljajo vsestransko uporabnost vsem potrebam delovišča.

 

Teleskopski viličar je tako učinkovit, da mu marsikdo pravi multifunkcijski kmetijski stroj. Maksimalna okretnost, hitrost in gospodarnost so lastnosti s katerimi se lahko pohvalijo proizvajalci teleskopskih viličarjev. Če takšen stroj redno vzdržujete po predpisih proizvajalca in z njim marljivo ravnate, potem vam bo zagotovo dolgo služil. Torej, če je prevoz materiala vaša dnevna aktivnost pri vašem delu, potem je investicija v nakup ali najem teleskopskega viličarja morda dobra ideja.

 

Vilice za viličarja vam lahko izdelajo po vaših željah

 

Viličar že dolgo časa v številnih podjetjih služi kot multi funkcijski stroj. Poleg tega, da služi klasičnemu prelaganju tovora iz točke A do točke B, pa z njim lahko tovore še preložite, stiskate, pometate, plužite itd. Praktične možnosti, ki jih nudijo viličarji, pa lahko privedejo tudi do mnogih okvar ali poškodb. Zelo pogosto so poškodovane vilice za viličarja. Zato specializirana podjetja uporabnikom nudijo širok izbor vilic ali celo podaljškov vilic za vse vrste viličarjev in traktorjev.

 

Če iščete vilice za viličarja, potem pobrskajte po spletnih straneh in zagotovo boste našli ustrezno podjetje, ki vam bo poleg kakovostno izdelanih vilic, zanje nudilo tudi ustrezen certifikat ter daljšo garancijsko dobo. Ker pa dostikrat obstoječe vilice ne ustrezajo vašim potrebam, vam najustreznejše lahko tudi izdelajo, le če boste predložili podatke kot so nosilnost viličarja, željena dolžina vilic, debelina vilic, širina vilic in razmak med vodili.