Waeco hladilniki so odlični za vsak avtomobil. Ko se odpravimo na pot, si želimo imeti ob sebi vse, kar nam bo lajšalo dolge ure vožnje. Veliko ljudi se med potjo z veseljem vstavi in na počivališču poje malico, ki so jo skrbno pripravili doma. Tako se privarčuje veliko dragocenega denarja. Včasih smo tako s seboj na pot jemali hladilne torbe, ki pa so lahko hrano hladile le določeno število ur. Ko se je led odtalil, pa si s hladilno torbo nismo mogli več pomagati. 

Waeco hladilniki so zato odličen nadomestek za hladilne torbe, saj se priključijo direktno na avtomobil in lahko delujejo zelo velik časa. Ker so ravno prav veliki jih bomo brez težav postavili v prtljažnik avtomobila ali pa na zadnji sedež. Tam ga bodo naši sopotniki lahko dosegli tudi med vožnjo. Tako si bomo lahko žejo potešili v trenutku, ko jo bomo začutili in nam ne bo potrebno čakati do naslednjega počivališča. 

Waeco hladilniki bodo našo hrano ohranjali svežo in užitno. V toplem in razgretem avtomobilu se hrana hitro pokvari in zato moramo s primerno hladilno napravo poskrbeti, da bo na hladnem. 

 

Eberspacher klimatske naprave za avtobuse

Eberspacher blagovna znamka že leta proizvaja najboljše klimatske naprave za večja potniška vozila, kot so avtobusi. Ker je na avtobusu med vožnjo ogromno potnikov, se vozilo hitro segreje in zrak v njegovi notranjosti postane zatohel in smrdeč. V potniškem ali potovalnem avtobusu morajo biti pogoji za potovanje optimalni, saj se ljudje hitro pritožijo nad nemogočimi razmerami. 

Eberspacher je idealna klimatska naprava tudi za avtobuse, ki vozijo turiste na daljše vožnje. Veliko podjetij zaupa njihovi profesionalni izvedbi in natančni vgradnji klimatskih naprav v starejše avtobuse. 

Eberspacher klime so tudi energetsko zelo učinkovite, saj ne porabijo preveč goriva, ki ni ravno poceni. Tudi zato se veliko avtoprevoznikov najraje odloči za njihove klimatske naprave.