Zobni implantati si odličen način zamenjave naših starih in neprivlačnih zob. Ker se vsi dobro zavedamo, da je zdrav in bleščeč nasmeh izredno pomemben in da se vsi radi iz srca nasmejemo, je dobro, da pazimo na svoje zobe. Redno jih moramo umivati in ščetkati, da ji ne bi napadla gniloba ali kakšna druga bolezen. Žal pa veliko ljudi zobe zanemarja in jin ne ščetka dovolj dobro te večkrat na dan. Zato je marsikdo po štiridesetem letu že brez zob oziroma ima svoje v izredno slabem stanju. 

Zobni implantati so rešitev za vse, ki bi ponovno radi imeli lep in bleščeč nasmeh. S to enostavno metodo nam bodo kirurgi ter ostali specialisti za zobe povrnili prekrasen bele zobe, ki jih bomo imeli fiksno nameščene v ustni votlini. Pred posegom se lahko pozanimamo v najboljših slovenskih zobnih ordinacijah, kjer nam bodo postregli z vsemi potrebnimi informacijami. 

Zobni implantati se namreč lahko namestijo le na zdrave dlesni, tako da se je pred namestitvijo potrebno temeljito pozanimati, kaj moramo storiti, da postanemo primeren kandidat za zobne implantate. 

Beljenje zob z laserjem z povrnitev leska

Beljenje zob z laserjem je enostavna metoda, ki jo izvaja veliko zasebnih zobnih ordinacij v Ljubljani ter tudi drugod po Sloveniji. Z beljenjem smo namreč ponovno pridobimo lesk, ki smo ga zaradi kave, cigare in prehrane, z leti izgubili. 

Beljenje zob z laserjem je najbolj učinkovito na rumeno-rjavih zobeh, saj boste tam najbolj opazili razliko. Zobje so sestavljeni iz dentina, ki je rumenkast in seva skozi sklenino, zato imamo nekateri ljudje bolj bele drugi pa bolj rumene zobe. 

Beljenje zob z laserjem je cenovno precej visoko in ni primerno za vsakega kandidata. Vsekakor si zob ne morejo pobeliti tisti, ki imajo veliko plomb. Preden si zaželimo beljenja zob z laserjem, je dobro, da se posvetujemo z izbranim zobozdravnikom.